Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t!
Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t!

Szeretem különlegessé tenni az ajándékozás pillanatát. Ezért is fogalmazódott meg a fejemben, hogy egy olyan dologgal készülök, amivel örömet tudsz szerezni a másiknak. 

Gondosan megterveztem a workshopra szóló ajándékutalvány minden részletét, amely teljes mértékben visszatükrözi a sziporkázó jelenlétemet, a visszafogott eleganciát és a szeretetet, amely a maga egyszerűségével ragyog be mindent.

DE ITT NEM ÁLLTAM MEG! A borítékba zárt utalvány önmagában szép. Kibontjuk, örülünk neki, majd visszacsúsztatjuk a helyére. Én ennél jóval többet szeretnék elérni. 🤩Meglepetést akarok okozni. Ezért az utalványom köré egy igazi csoda box-ot álmodtam meg, amely megidézi a találkozásunk pillanatát.

Melyik boxot válasszam az ajándékutalványhoz?

Többféle boxot állítottam össze, hogy bármelyik korosztály tagját ajándékozod meg, garantáltan megtaláld a hozzá leginkább illő változatot. 

A Makeup Box sminktermékeket rejt, míg a Wellness Box a bőrápolás szerelmeseinek kedvez. Bármelyikre esik is a választásod, gondoskodok róla, hogy a doboz felfedezésének pillanata valóban élmény legyen!

Nézz bele a boxokba ide kattintva!

Mire szól az Ajándékutalvány?

Az ajándékutalvány a Privát Sminkes Workshopra szól.

Ezt a workshopot úgy álmodtam meg, hogy a közösen töltött időben 100%-osan ki tudjon kapcsolódni a résztvevő, miközben megtanítom neki a sminkelés fortélyait.

Az utalványt az ajándékozott 1 évig válthatja be egyszeri alkalommal egy előre egyeztetett időpontban. 

Tudj meg többet a Privát Sminkes Workshopról!
A weboldal sütiket használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldal használatával elfogadod a sütik használatát.
Elfogadom Bővebben