Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t!
Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t!

Rólam

Erdély Kitty vagyok, bride makeup specialist, beauty rajongó, szövegíró, digitális tartalomgyártó: egy hétköznapi lány, óriási álmokkal és tele tettvággyal!

Fontos számomra, hogy nyomot hagyjak mások életében. Talán ezért is választottam az életem fő motorjának az alkotást.

Amikor az egyetemen az írás művészetébe ástam bele magamat, azt éreztem, hogy a szavakon túl, szeretnék egy picit máshogyan is alkotni: így indult a kalandom a smink varázslatos világában, ami ma már nem csak a hobbim, hanem igazi szenvedélyemmé és a munkámmá is vált.

Életre hívtam a saját #gondoldtovabb hashtagemet, amelyen keresztül a bennem lévő gondolatoknak adok teret. Bízom benne, hogy ezek az írások akkor érkeznek az életedbe, amikor a legnagyobb szükséged van rá. A legfrissebb bejegyzéseket instagramon találod, a korábbi posztjaimat pedig itt. (link gondoldtovább bejegyzésekre blogon)

Az első hatalmas elismerés az életemben az volt, amikor megírtam a “Minden rendben Kincsem, odaértél?” című írásomat. A veronai buszbaleset ihlette bejegyzésem minden egyes szavát zokogva pötyögtem be a billentyűzeten. Akkor csak ki akartam magamból írni az érzéseimet. Nem is sejtettem, hogy több millióan fogják olvasni a mondataimat. Gyerekek és szülők, akikben felébresztettem valamit. Elképesztő érzés volt a lelkekig hatolni.

Aztán 2018-ban ért egy óriási elismerés, amikor Allee Bloggerinája lehettem egy évig. Hatalmas mérföldkő volt az életemben, amit mindig a szívemben fogok őrizni, hiszen ez volt az első olyan külső megerősítés, amiben az írás iránti szenvedélyemet honorálták a nagyközönség előtt.

A sminkeléssel pedig az a célom, hogy önbizalmat adjak az embereknek. Hogy felfedezzék a magukban rejlő természetes szépségét. Hálás vagyok, hogy az ecsetekkel varázsolni tudok és örömöt, valamint mosolyt csalni a csoda vendégeim mindennapjaiba. 

Ez az elsődleges, hogy nekik adjak. De be kell vallanom, saját magamra is imádok sminkelni, amit igyekszem egy-egy videó keretén belül megmutatni a Youtube csatornámon.

… és, ha már alkotás. Eddigi életem legnagyobb szerelemgyümölcse a My Makeup Diary, amiben a sminkelés és az írás iránti szenvedélyemnek adtam teret. Valami igazán különlegeset szerettem volna létrehozni, úgyhogy a szívem-lelkem beletettem. A gondolataimat csokorba fűztem, amelyek mellé egy-egy sminket is megálmodtam és funkciót is adtam neki, hogy egész évben a kezed ügyében legyen. 

Tarts velem a mindennapokon, mert a közösségem Veled lesz teljes!

A weboldal sütiket használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldal használatával elfogadod a sütik használatát.
Elfogadom Bővebben