Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t!
Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t!

Smink Rád szabva!

A sminkelés során szeretem felfedezni egy-egy arc egyediségét. A titokzatos szemeket, az ajkakat, a gyönyörű bőrt.
A természetesség jegyében alkotok főként, mert az a célom, hogy amikor belenézel a tükörbe, magadat lásd viszont.

Személy szerint az arc vonásait figyelembe véve alkotok, és csak utána emelem be a sminkkészítés folyamatába a trendeket.

Ahogy az életem számos területén, itt is rájöttem, hogy a történetek és az érzelmek motiválnak a legjobban. Még akkor is, ha sminkelésről van szó. A szívem az esküvők felé húzott. Minden alkalommal megtisztelő feladatnak éreztem, ha valaki mellettem dönt, amikor a nagy napjáról van szó. Imádom a készülődés pillanatát, a levegőben tomboló izgatottságot.

Az esküvők mellett, fotózásokra, divatbemutatókra, céges felkérésekre és rendezvényekre is szívesen sminkelek. Legyen szó bármilyen alkalomról, szeretettel várom a megkeresésedet.

Keress bizalommal!

Workshop élmény

A workshopokat azért szeretem, mert elképesztő töltést adnak számomra. Hihetetlen érzés az embereknek átadni egy olyan tudást, amivel magabiztosságra tesznek szert. Egyszerűen leírhatatlan, ahogyan a résztvevők előttem bontakoznak ki a sminkek játékának köszönhetően. Hálával tölt el, hogy a részese lehetek ennek a különleges pillanatnak.

Kattints ide a részletekért és találkozzunk egy meghitt élmény keretén belül!

Ajándékozz élményt!

Egy különleges csomagolást szerettem volna az ajándékutalványaimnak megálmodni. Így jött a saját box ötlete, amely minden esetben ajándék a Privát Workshop-ra szóló utalvány mellé. Neked nem is kell foglalkoznod a csomagolással, hiszen úgy alkottam meg a boxaimat, hogy a kibontás pillanatától kezdve egy különleges pillanatot hozzak létre az ajándékozott számára.

Lepd meg szerettedet, vagy magadat egy kis énidővel!

Veled lesz teljes a közösségem!

A weboldal sütiket használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldal használatával elfogadod a sütik használatát.
Elfogadom Bővebben