Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t!
Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t! Fedezd fel a My Makeup Diary-t!
Avagy az esküvők a sminkes szemszögéből

Tagadhatatlanul imádom az esküvőket! Igazából már az első pillanatoktól kezdve legalább olyan izgatott vagyok, mint a menyasszonyok.

A legelső dolog, amivel szembesültem, hogy bizony a menyasszonykák már jóval az esküvő előtt befoglalják az időpontot. Akár egy évvel a nagy nap előtt. Először jót mosolyogtam magamban, aztán rájöttem, hogy bizony érthető az előretervezés oka.

Persze rengeteg olyan leányzóval hozott össze a szakma, akik egy-két hónappal az esküvő előtt kerestek meg. Nem izgulnak, és már-már irigylésre méltó a lazaságuk!

A nagy napon, azonban már ott van az az édes izgatottság: „Férjhez megyek!”

Mit tehet ilyenkor egy sminkes?

Szerintem egy sminkes ezen a napon, több mint egy egyszerű szakember, aki feldobja a lepróbált makeup-ot. Egyszerre kell kedves legyen, nyugtató, türelmes és rugalmas. Ugyanabban a pillanatban válik gondoskodó anyává és a legjobb barátnővé. Az a személy lesz, akinek a fejében egy dolog jár:

„Tökéletessé szeretném tenni ezt a napot a számára, hogy a legszebb nőnek érezze magát!”

Legalábbis az én fejemben folyamatosan ez jár, amikor szépen lassan a szemek kiemelésétől eljutok az utolsó ecsetvonásig és azt mondom: „Kész!”

A legédesebb pillanat számomra, amikor meglátja magát a menyasszony és mosolyra fakad a tükör előtt. Ez egy picit olyan, mint, amikor a vőlegény először pillantja meg élete szerelmét a fehér ruhában. Gyönyörködik a nőben, akit hamarosan elvesz!

Legyen vagy ne legyen…

Minden menyasszonyomnak javasolni szoktam a műszempillát a nagy napon, hiszen az egy olyan pluszt ad, ami tényleg még igézőbbé teszi a tekintetet. Személy szerint a tincses szempillát preferálom esküvők esetén, mert egy soros szempilla hamarabb válhat fel. Ez nem az a nap, ahol bent maradnak a könnyek, így egy soros pilla esetében előfordulhat, hogy a belső szemzugnál elkezd felválni a ragasztó és akkor jön a szúró érzés, vagy a zavaró lebegő hatás. A tincses pillák viszont garantáltan ott maradnak a helyükön! Nekem ez a titkos receptem a nagy napra, hogy minden tökéletes legyen!

Hálás vagyok, hogy már megannyi csodás menyasszonyka tisztelt meg a bizalmával! Ha szeretnél időpontot kérni hozzám, keress bizalommal a hello@erdelykitty.hu e-mail címen! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A weboldal sütiket használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A weboldal használatával elfogadod a sütik használatát.
Elfogadom Bővebben